Velkommen

Velkommen til Rabothytta.no - nettstedet for det som skal bli den råeste turistforeningshytta i Nord-Norge. Følg med. Kommenter. Hjelp oss å lykkes!

Hilsen oss i Hemnes Turistforening

Nyheter

Sparebankstiftelsen Helgeland støtter Rabothytta

DSC_8188-001Som den første store gaven fra Sparebankstiftelsen Helgeland gir de 750.000 kr til Hemnes Turistforening og Rabothytta. Pengene skal gå til å dekke inn deler av overskridelsen på ca 1 million kroner, og de går dermed til ferdigstilling av Rabothytta. Vi fortsetter kronerullinga gjennom hele vinteren og fram til åpninga av Rabothytta. Rabothytta åpnes for allmennheten i august 2014.
sparebankstiftelsen_helgeland_logo

Nyheter

Gladnyhet: 700.000 kr fra Helgelandsfondet til Rabothytta

Helgeland SparebankHelgelandsfondet i Helgeland Sparebank har besluttet å støtte Rabothytta med 700.000 kroner. Dette er naturligvis en fantastisk nyhet for oss i Hemnes Turistforening. Med dette rause bidraget er vi langt på vei til å ha finansieringa på om lag 5 millioner kroner på plass. Prosjektet er helt avhengig av å ha gode sponsorer – sjekk oversikten over de som har stilt opp så langt!

Nyheter

Stadig flere sponsorer

Helgeland Sparebank og Rana Trevarefabrikk stilte tidlig opp som solide sponsorer for Rabothytta. Og etterhvert har det kommet flere til. Så langt har vi fått støtte fra Bilalliansen AS, Ernst & Young, Helgelandskraft, Hemnes Kommune, Indre Helgeland Regionråd, Mo Industripark AS, SullandGruppen AS og XLbygg Berhard Olsen AS.

Av totalbudsjettet på vel 5 millioner kroner regner vi med å få ca 1,8 millioner fra Spillemidlene. Med verdi av varer og penger fra sponsorene over har vi passert 1 million kroner i lokal sponsing!