Velkommen

Velkommen til Rabothytta.no - nettstedet for det som skal bli den råeste turistforeningshytta i Nord-Norge. Følg med. Kommenter. Hjelp oss å lykkes!

Hilsen oss i Hemnes Turistforening

Nyheter

Hytta er åpen for bruk !

Rabothytta er nå åpnet for alminnelig bruk. Minst én i følget må være medlem i ei DNT-forening, f eks Hemnes Turistforening. Dere må ha med DNT-nøkkel. Prisen er kr 150 pr natt for medlemmer, kr 300 pr natt for ikkemedlemmer. Barn betaler kr 50 pr natt.
Rabothytta har gass, ved og sengeklær. Du må ha med mat og enten en lakenpose (som du kan få kjøpt hos Hemnes Turistforening) eller sovepose. Sengene er ferdig oppredde med puter, dyner og trekk, men likevel må du altså ha enten lakepose eller sovepose.

Spørsmål kan sendes til booking@hemnesturistforening.no

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>